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En la cocina

Manos al croissant

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Manos al croissant

20 evaluaciones
En pausa hasta el 14 de junio. Con el fin de proteger la salud de nuestra comunidad, las Experiencias Airbnb están suspendidas en muchas regiones debido al COVID-19. Visita el Centro de ayuda para conocer las últimas novedades antes de reservar.
Duración
3 horas
Tamaño del grupo
Hasta 6 personas
Cocina
French
Tu anfitrión te recibe en
inglés
En la cocina

Manos al croissant

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Manos al croissant

20 evaluaciones
En pausa hasta el 14 de junio. Con el fin de proteger la salud de nuestra comunidad, las Experiencias Airbnb están suspendidas en muchas regiones debido al COVID-19. Visita el Centro de ayuda para conocer las últimas novedades antes de reservar.
Duración
3 horas
Tamaño del grupo
Hasta 6 personas
Cocina
French
Tu anfitrión te recibe en
inglés

Qué harás

Bring home the tastiest of souvenirs: the technique for making buttery croissants, something that not even many French people have mastered! It is surely one of the most technical dough in French pâtisserie. ONLY 6 PERSONS PER CLASS! ONE DOUGH PER PERSON = 8 BREAKFAST PASTRIES EACH! After 3 hours spent with our chef, you will have acquired the know-how to make croissants that are light, crispy on the outside and melt-in-your-mouth soft on the inside. You’ll learn and perform each step in making classic butter croissants and croissants with almonds, but you’ll also learn how to make pain au chocolat (chocolate-filled croissants), pain aux raisins (raisin croissants) with pastry cream, and other variations on the croissant that are as delicious as they are unexpected. Techniques: Détrempe: mixture of flour, water, salt, butter, yeast, used in the preparation of croissant. Beurrage: to add butter to the dough that is called « pâton ». Paton: the block of croissant dough after the butter has been folded into the detrempe to form an envelope. Tourer: to give turns to the croissant dough (pâton) by rolling the dough and folding it. Abaisser ( to roll out): to roll out a sheet of pastry dough to the desire thickness with a rolling pin, before shapping it.

En la cocina

En la cocina

en Experiencias Airbnb
  • Cocineros apasionados

    Aprende a preparar recetas tradicionales y escucha las historias personales de los anfitriones locales.

  • Configuración íntima

    Comparte una comida en espacios únicos: desde granjas privadas hasta tejados secretos.

  • Aprobada por Airbnb

    En cada experiencia se evalúan las tradiciones culinarias auténticas.

Tu anfitrión

Obtén más información sobre Séverine

Séverine

Our chefs, Séverine & Julie are real bonbon. Their love of the art of pastry-making is one of their best qualities, one that has been enriched and developed through years of experience. Both are graduated from the International Culinary School Le cordon Bleu and from the France’s oldest hotel and restaurant training school, CFA Médéric. French but open to new horizons, our chefs have spent several years abroad. This experience instilled in them the joy of sharing with other cultures, contributing a great openness of spirit and empathy for the excitement of voyagers in search of discoveries.

Qué incluye

Alimentos
Enjoy on site or take away with you your croissants and chocolate croissants.
Bebidas
A cup of coffee or tea.
Equipo
Professional Chef Small groups of maximum 6 people English language copy of the recipes Aprons and all cooking equipment

Fotos tomadas por participantes

Evaluaciones de los participantes

Sección de navegación para las páginas de evaluación

Dónde estarás

Our workshop is located few steps away from Montmartre. We’ve arranged the studio layout to provide you with a large, pleasant, comfortable space. Our kitchen is equipped with all the necessary materials so that each participant can work under the best conditions, without having to wait in line or take turns. The Rochechouart quarter has a commercial side as well as a leisure side so you can enjoy the Parisian mood stroll along after the class.

Cosas que debes tener en cuenta

Preferencias dietéticas

Si se lo pides, el anfitrión puede adaptar la experiencia a las siguientes necesidades alimentarias. De ser necesario, tienes que avisarle al organizador antes de la experiencia.

Política de cancelación

Todas las experiencias pueden cancelarse y reembolsarse completamente dentro de las 24 horas posteriores a la compra, o al menos 7 días antes del inicio de la experiencia.

Política de comunicación

Comunícate siempre a través de Airbnb. Para proteger tus pagos, te aconsejamos que nunca transfieras dinero ni te comuniques fuera de la página o la aplicación de Airbnb.

Requisitos para los participantes

Pueden participar hasta 6 personas de mínimo 18 años. Los viajeros deben informarse de los ingredientes empleados y comunicar sus alergias o restricciones alimentarias al anfitrión. También deben tener en cuenta que consumir carne roja o de ave,…

Identificación oficial

Tendrás que tomarte una foto que coincida con la de tu identificación. Así es como Airbnb comprueba quién va a participar en la experiencia. Solo tendrás que hacerlo una vez.

Qué traer

We ask that our guests wear comfortable, casual clothing and flat comfortable shoes, long hair should be tied back. Please do not wear open-toed shoes or sandals.

Más consejos

We ask that our guests wear comfortable, casual clothing and flat comfortable shoes, long hair should be tied back. Please do not wear open-toed shoes or sandals.
Séverine
Manos al croissant
20 evaluaciones
$2,405 por persona
20 evaluaciones
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