Ir al contenido

¿De dónde sale el queso?

¿De dónde sale el queso?

31 evaluaciones
Duración
1.5 horas
Tamaño del grupo
Hasta 10 personas
Incluye
Alimentos
Tu anfitrión te recibe en
inglés

¿De dónde sale el queso?

¿De dónde sale el queso?

31 evaluaciones
Duración
1.5 horas
Tamaño del grupo
Hasta 10 personas
Incluye
Alimentos
Tu anfitrión te recibe en
inglés

Qué harás

Our private cheese tasting experience includes a informative creamery tour in which you'll have the opportunity to learn about our dairy & cheesemaking process. Following the tour, you'll have the opportunity to sample at least 20 different flavor combinations in a few different varieties of cheese; as well as try some local pairings we've created with other Utah products.

Tu anfitrión

Tamra

Tamra

At Heber Valley Artisan Cheese our mission is to help others experience the difference of the farmer’s touch. Our fully integrated dairy farm to creamery delivers a true farm-to-table experience. In fact, we believe the finest handcrafted cheeses, fresh or aged, begins with the perfect base: premium milk – pure, rich and creamy; a “recipe” we’ve been perfecting on our farm for nearly 100 years.

Qué incluye

Alimentos
Cheese Samples & Pairings

Fotos tomadas por participantes

Evaluaciones de los participantes

Sección de navegación para las páginas de evaluación

Dónde estarás

Our cheese tasting experience is onsite - you'll taste cheese just a few steps away from where it is made every week.

Disponibilidad

Cosas que debes tener en cuenta

Política de cancelación

Si deseas recibir un reembolso total, debes cancelar al menos 7 días antes del inicio programado de la experiencia o dentro de las 24 horas posteriores a la compra.

Política de comunicación

Comunícate siempre a través de Airbnb. Para proteger tus pagos, te aconsejamos que nunca transfieras dinero ni te comuniques fuera de la página o la aplicación de Airbnb.

Requisitos para los participantes

Pueden asistir hasta 10 participantes de 8 años y más.

Más consejos

We recommend you don't eat a large meal before attending our tasting - while our samples may be bite-sized you may need to try a cheese several times to detect texture or flavor notes.
Tamra
¿De dónde sale el queso?
31 evaluaciones
Desde $701 por persona
31 evaluaciones
Desde $701 por persona